La-Rissa.

Navn: Kamikazes La-Rissa

Født: 09-12-04

Mor: Sarafinas Mandalay

Far: Kamikazes Beloki Boy

Farve: Sort

 

La-Rissa bliver til dagligt kaldt Rissa eller Nullegøjser. Rissa er ikke en almindelig kat, hun er en rigtig kæle-potte og en missepige med stort M.

Hun elsker alt mad og kan man snige sig op i sengen om natten og smide sig på ryggen i dynerne, så er det bare lykken. Mærkeligt at hun ikke får det for varmt, for hun har den tykkeste pels.

Rissa snakker ikke så meget, som sin søster, men når hun endelig siger noget, så er det når hun har fanget sit legetøj og gemt det i brusekabinen – her kan man nemlig skrige rigtigt højt, så kan man få alle til at komme rendende – da de tror, at der er noget galt, så sidder Rissa bare stolt ved siden af sit bytte. Når hun vil kæles for, er det de mest ynkelige lyder der kommer ud af hendes mund, hun kan ikke sige et rigtig ”miau”.

Når vi får gæster, holder hun sig for det meste for sig selv, på alle andre tidspunkter er hun frygtløs. Hun er ikke bange for noget som helst. Alt skal undersøges og den skyr ingen midler, desværre er hun temmelig klodset og har ikke samme elegante fremgangsmåde som sin søster.

Når Rissa skal jage, sniger hun sig ikke ind på sit bytte – den kommer væltende – måske er det det der gør, at dens foretrukne bytte er legetøj eller snegle med hus, da de ikke kan flygte, når man kommer trampene med str. 45 i kattepote.

 

Rissa er fars kat – måske er derfor, at mor er den der bliver nød til at opdrage på den!