Li-Nea.

 

Navn: Kamikazes Li-Nea                                            

Født: 09-12-2004

Mor: Sarafinas Mandalay

Far: Kamikazes Beloki Boy

Farve: Sort Smoke

 

 

Li-Nea er en rigtig drengepige, med et til tider meget stort temperament. Hun har fra helt lille troet, at hun kunne styre hele huset. Får hun ikke sin vilje, kan hun blive rigtig sur, så knurrer og hvæser hun af alle der kommer i nærheden og det er altid hende, der skal have det sidste ord. Når hun skal børstes, er der for alvor krig, der skal to til at holde hende, men heldigvis har hun en meget fin og tynd pels, så det er som regel hurtigt overstået.

Li-Nea er mors mis. Vi kan føre lange fortrolige samtaler, men helst når vi er alene – kommer Rissa eller Anker i nærheden går Li-Nea.

Hun er ikke en kat man bare kan tage op og kæle for, da hun vil bestemme tid og sted. Når hun så endelig har lyst, så bliver der kælet så voldsomt, at hun begynder at savle helt vildt. Et af hendes faste kæle tidspunkter er, når computeren bliver tændt, så bliver hun helt ustyrlig og kaster sig rundt på bordet, dette show bliver ved, indtil hun synes, at der er blevet kælet og nusset nok.

Li-Nea fører sig frem og kan til tider være grov ved sin søster, men kommer der gæster, så er hun en kryster. Hun kigger gæsterne nøje an, inden hun kommer og hilser på.

Når der skal jages, så har hun en utrolig tålmodighed – hun kan side i timer og stirrer ud igennem hegnet i løbegården, i håb om at noget kommer flyvende ind, så man kan nedlægge det. Det bedste er dog, når vi er i sommerhus, for der er man mere mobil, da man har sele på – ulempen er dog, at man har sit menneske på slæb – det være sig op i træer og ind igennem buske i jagten på alt hvad der rør sig.

 

Li-Nea er som en mainecoon kat er – altid social og kærlig, men på sin egen måde.